Kulinariske events

KULINARISKE EVENTS

Hos Culinary Institute by VejleErhverv prøver vi hele tiden at udforske innovationen og kreativiteten. Det har resulteret i et hav af forskellige events. Alt fra Jomfruhummerfestival, Kartoffelprisen til Smag på Kunsten. Her kan du holde dig opdateret på, hvilke events vi har på programmet. 

EVENTKALENDER 2021:

VM I HOTDOG

Søndertorv, Vejle


Lør. 12 juni 2021

I VM (Vejle Mesterskaberne) i hotdog skal et udvalg af folkeskoleelever nytænke den traditionelle hotdog ud fra et klima-, sundhed- og smagsperspektiv. Tilmeld dig og dine elever her med denne tilmeldingsblanket. 

VEJLE MADFEST

Vejle by


Lør. 12 juni 2021

Søndertorv, Rådhustorvet og Nørretorv bliver fyldt op med en masse boder fra lokale restauranter og producenter. Derudover kan der i løbet af dagen opleves forskellige oplæg inden for fødevare, samt DM i hotdog. 

LÆSØ

JOMFRUHUMMER FESTIVAL 

Læsø 


Lør. 7. august 2021

Et udvalg af kokke skal dyste i konkurrencen om Den Gyldne Jomfruhummerklo. 

VEJLE FJORD

FESTIVAL

Vejle Lystbådhavn


Lør. 28.- Søn. 29. august 2021

En festival med en masse sjove vandaktiviteter, fantastisk kunst og dysten om VM i tartelet på Vejle Fjord.

SMAG PÅ KUNSTEN

Vejle By


UDSAT TIL 2022!

Lør. 28.- Man. 20. september 2021

En nordisk madkunstfestival, hvor gastronomer og kunstnere mødes og skaber synergi både på lærred, nodeark og tallerken. 

KARTOFFELPRISEN

Culinary Institute by

VejleErhverv


Søn. 24. oktober 2021

En utraditionel kokkekonkurrene, hvor et udvalg af innovative og kreative kokke skal kokkerere en 3-retters menu med kartoflen i centrum. 

KARTOFFELSPIREN

Culinary Institute by VejleErhverv


Tir. 26. - Ons. 27. oktober 2021

Årets kokkekonkurrene for folkeskoleelever, hvor det handler om at få kreativiteten i spil og kokkere en hel ret med kartoflen som centrum.